Sveta Ana 2017

Posebno lijepo je bilo ove godine za svetu Anu u Dobroj Vodi,a slavilo se još i 10 godina od izgradnje naše kapele. Na svetoj Misi koja je počela u 11 sati prisustvovalo je preko 500 vjernika sa područja Dobre Vode i okolnih sela ali i mnogih drugih dragi nam gostiju koji su došli iz mnogih krajeva svijeta. Misu je predvodio naš velečasni Juro Babić. Poslije svete Mise većina je ostala na druženju pod šatorom uz dobru izvornu muziku,jelo i piće. Da sve bude tako ove godine se pobrinuo naš dragi prijatelj Ilija Martić koji je financijski pomogao ovo veselje.

Bilo je tu i uglednih gostiju iz političke scene,među kojima i podpredsjednik RS Josip Jerković,zatim načelnik opštine B.Brod Ilija Jovičić,te kao i svake godine gost iz Hercegovine g.Jozo Lijanović. 

A kao i uvijek okupilo se dosta izvornjaka da uživa u pjesmama grupa koje su nas uveseljavali a to su:Ilija i Nešo,Momačko doba,Izvorni običaji i zvijezde dana Plehanski odjeci Šimo i Mato,a sve to uz muzičku pratnju Joce i Nidže,te Lepana Marinka i Renata. Dakle bilo je to jedno prelijepo i nezaboravno druženje,a više možete vidjeti u albumu slika ovdje.

Podijeli

Flag Counter

Trenutno online

Kontaktirajte nas

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.