Asfalt pokraj kapele

Ipak se ispunjavaju obećanja od prije par godina koja smo dobili od nadležnih u općinama Modriča i Bos.Brod. Obećano nam je 600 metara asfalta pokraj naše kapele u Dobroj Vodi. Radovi na asfaltiranju 600 metara puta su završeni,a radove je izvodila tvrtka "Geokop".Dogovara se termin svečanog otvorenja i proslave sa glavnim akterima koji su sudjelovali u ovome,a to su uz dole napisane Mladena Krekića,Ivu Mijića i Ivicu Opačka,i ministar Čordaš,podpredsjednik RS Josip Jerković,Ilija Jovičić i drugi.

Nadamo se da se neće stati na ovome te da će se u što skorijem vremenu nastaviti sa asfaltiranjem do našega izvora "Dobra Voda".

Sva ta priča oko asfaltiranja je krenula 19.02.2014. kada je grupu Dobrovodaca (među njima i moja malenkost) primio načelnik općine Mladen Krekić,a moram reći da je upravo on jedan od najzaslužnijih za ovo što se radi sada.

 Na prijemu nam je obećano nekoliko stvari za Dobru Vodu,a to je kao prvo postavljanje ploče naziva sela na ulazu u Dobru Vodu,što je ubrzo i učinjeno. Drugo,obećana nam je pomoć u elektrifikaciji sela,a svi znamo da je poslije toga do danas većina sela elektrificirana,drugim riječima,svi imamo struju u kućama. Treće obećanje je bilo asfaltiranje dijela puta pokraj kapele,točnije za početak 600 metara asfalta,a to bi značilo spoj na asfalt kod Opačaka,te prolaz pokraj naše kapele. Ovo treće obećanje se upravo ostvaruje.

Međutim bilo je još tu zaslužnih u vezi ovoga puta,a ja neću sve nabrajati,ali bih izdvojio dakle uz Mladena Krekića i predsjednika skupštine općine Bosanski Brod Ivu Mijića te Ivicu Opačka predsjednika udruge „Sveta Ana“ koja djeluje na našem prostoru.

A ovaj put je specifičan i zbog toga što ide granicom dvije općine Modriča i Bosanski Brod,pa se moralo ići na dvije strane da bi se posao pokrenuo,a to je uglavnom činio spomenuti Ivica Opačak.

Dakle ovih nekoliko imena je zasigurno najviše zaslužno za ovaj projekat,a i ostalima koji su sudjelovali u ovome veliko hvala ispred Dobrovodaca.

Album sa nekoliko slika možete pogledati ispod.

Podijeli

Flag Counter

Trenutno online

Kontaktirajte nas

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.