posavina.org

Istaknuto

Kolibe čekaju da vikendi postanu svakodnevica (Sat, 16 Jun 2018)
Župa Kolibe se nalazi u Bosanskoj Posavini, udaljena oko 5 km zračnom crtom od Bosanskoga Broda, u pravcu jugoistoka. Smjestila se na lokalnoj prometnici Zborište – Kolibe – Bos. Brod. Nažalost, sada je u određenom polusnu i oživi samo za blagdana, a posebice na spomendan svoga zaštitnika, Sv. Mihovila.
>> Read More

Čestitke ramazankog bajrama (Thu, 14 Jun 2018)
 Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti od srca čestitamo Ramazanski bajram. Neka vam ovaj veliki blagdan žrtve i odricanja donesu obilje mira i sreće, obiteljskog i prijateljskog zajedništva.
>> Read More

Obilježen blagdan sv. Antuna Padovanskog u Gradačcu (Thu, 14 Jun 2018)
U župnoj crkvi sv .Marka Evanđeliste u srijedu 13.lipnja 2018. je obilježen blagdan sv.Antuna Padovanskog najomiljenijeg sveca bosanskohercegovačkih katolika. Blagdan sv. Ante obilježen je procesijom u kojoj je sudjelovalo 300-tinjak  vjernika koji su se molili i preporučili sv.Anti.
>> Read More

Sveti Antun Padovanski – svetac cijeloga svijeta (Tue, 12 Jun 2018)
Danas je sveti Antun, stoga svima onima koji nose to ili njemu sično ime čestitamo imendan. Riječ je o jednom od najomiljenijih svetaca u čitavoj Katoličkoj Crkvi, kojega se časti ne samo u Padovi, gdje je podignuta prekrasna bazilika u kojoj se čuvaju njegovi posmrtni ostaci, već i u cijelom svijetu.
>> Read More

Sveti Anto (Tue, 12 Jun 2018)
Pružamo Vam mogućnost ponovnog čitanja jedne iz niza pjesama zbirki našeg suradnika Mije Vidaković. Pjesam nosi naslov Sveti Anto!
>> Read More

Podijeli

Flag Counter

Trenutno online

Kontaktirajte nas

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.